Riool verstopt? Bel direct: 0165 329 537

Wc ontstoppen Etten-Leur

wc ontstoppen etten leur

Wc ontstoppen Etten-Leur? Een toilet dat niet goed doorspoelt of zelfs al helemaal verstopt zit kan veel overlast geven en is bovendien erg vervelend. Er zijn gelukkig verschillende manieren waarop het probleem verholpen kan worden.

Voor u aan de slag gaat, is het belangrijk om eerst te bedenken wat de verstopping kan veroorzaken. Is er recent iets in de toiletpot gevallen, bijvoorbeeld een wc-blok? Zo’n object dat niet weggespeld kan worden, kan de afvoer blokkeren. Een andere oorzaak kan een teveel aan toiletpapier of bijvoorbeeld vochtige doekjes zijn.

Zelf de wc ontstoppen

U kunt de wc zelf ontstoppen met een rubberen ontstopper. Een andere manier is om de verstopping met heet water en soda los te weken. Mocht het u niet lukken om het probleem te verhelpen, neem dan contact op met een ontstoppingsbedrijf. Zij hebben de kennis en apparatuur om uw wc in mum van tijd te ontstoppen.

Professioneel ontstoppingsbedrijf nodig? Neem vandaag nog contact op met Rioolservice Nederland, ook als u woont in Prinsenbeek, Hoeven, Oudenbosch of omgeving.

tarief

€75,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten


Tarief

pinnen

We hebben altijd een pinapparaat bij, wel zo makkelijk Pinnen

telefoonnummer

Meer informatie? 
076-2059053

 

Contact