Riool verstopt? Bel direct: 0165 329 537

Inspectie

Heeft u regelmatig last van lekkages, verstoppingen of is er duidelijk iets anders mis met uw leidingen? Schakel dan onze rioolservice in voor een grondige inspectie. Wij hebben de beste technieken en apparatuur in huis om de oorzaak op te sporen.

Camera-inspectie

In de meeste gevallen inspecteren wij uw afvoerbuizen en rioolleidingen met een camera. De camerakoppen zijn uitgerust met een sensor zodat we de locatie van het probleem ook bovengronds kunnen opsporen. Zo brengen wij alle problemen haarscherp in beeld, zonder onnodig sloop- of breekwerken. Indien gewenst slaan wij de gemaakte beelden op voor bijvoorbeeld uw verzekering of eventuele claims.

 

Rookdetectie bij stankoverlast

Wanneer u last heeft van stankoverlast maar op het eerste gezicht geen scheuren of lekkages in uw leidingen ziet, dan kan rookdetectie een oplossing zijn. Hierbij spuiten wij onder hoge druk milieuvriendelijke rook in uw afvoer of riolering. Deze rook komt naar buiten tussen de kleine scheurtjes of gaatjes in uw leidingen. Ook bij deze methode zijn geen sloop- of breekwerken nodig.

 

Herstel en vervanging

Als onderdeel van onze service voeren we bij gevonden verstoppingen, lekkages of andere problemen herstelwerkzaamheden uit. Ook kunnen we indien nodig een gedeelte van uw leidingwerk vervangen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord. Neem dan contact met ons op.