Skip to main content

Over ons

Over ons

Rioolservice Nederland staat al jaren bekend als specialist op het gebied van riool- en afvoerwerkzaamheden. Inspecties, reparaties, onderzoek, renovatie of ontstoppen, onze specialisten staan met een glimlach voor u klaar

Kies voor klantvriendelijke professionaliteit

Wij zijn al jarenlang actief binnen ons vakgebied. Daarom hebben wij alle kennis paraat om al uw vragen over leidingwerk te beantwoorden en hebben wij genoeg ervaring om al uw problemen op dit gebied in een handomdraai op te lossen. We luisteren naar uw persoonlijke wensen en vertrouwen op onze professionele manier van werken. Zo garanderen wij u altijd kwaliteit op maat.

Riool verstopt?

Wanneer uw riool verstopt zit, wilt u zo snel mogelijk worden geholpen. Daarom staan wij dag en nacht voor u klaar met onze ontstoppingsdienst. Of het nu gaat om een verstopt toilet, een verstopte gootsteen of een verstopte afvoer, wij werken in elk geval snel, efficiënt en hygiënisch.

Meer dan ontstoppen alleen

Wij bieden u een ruim aanbod aan diensten. Wilt u graag wat meer weten over onze uitgebreide services of heeft u specifieke vragen voor ons deskundige personeel? Wij komen graag langs om u te helpen bij het oplossen van uw problemen of het aanleggen van uw nieuwe leidingwerk. In elke regio staat een professioneel team voor u klaar. Hoe wij dat doen leest u hier.

Duurzaamheid

Bij Rioolservice Nederland staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit betekent dat wij, door middel van het gebruik van de eerste 100% elektrische bedrijfswagen, duurzaam gaan werken.

4.5
70 beoordelingen

Deskundig

100% betrouwbare, deskundige en servicegerichte vakmensen, voorzien van moderne apparatuur en machines.

Scherpe tarieven

Tarieven zijn altijd vooraf op te vragen. Door deze transparantie komt u nooit voor verrassingen te staan.

Altijd bereikbaar

Altijd een door Rioolservice Nederland erkend bedrijf bij u in de buurt. Dat is voordelig omdat er geen grote afstanden worden gereden.