Skip to main content

Ontstoppen

Ontstoppen

Heeft u last van een verstopte wc of blijft uw afvoerputje voor problemen zorgen? Staat uw kelder onder water na een flinke storm of wilt u graag meer informatie van een deskundig en ervaren ontstoppingsbedrijf? In al deze gevallen bent u bij Rioolservice Nederland aan het juiste adres. Wij hebben alle materialen, apparatuur en kennis in huis om u te helpen.

Ontdek hoe wij te werk gaan

Vochtige doekjes, damesverband, wortelgroei, zeepresten of vet. Een verstopping van de riolering of afvoer kent vele mogelijke oorzaken en ontstaat niet zomaar. In de meeste gevallen is materiaal wat niet in een afvoer of riool thuishoort de oorzaak van de verstopping. Het belangrijk dat u weet hoe ontstopping eenvoudig en goedkoop afgehandeld kan worden.

Wanneer wij bij u langskomen, spuiten we met behulp van een hogedrukspuit water door de leidingen. Zo reinigen wij uw leidingen zodat deze weer vrij zijn van vet, etensresten, haren en zeepresten. In sommige gevallen is hoge druk te gevaarlijk en werken we in plaats daarvan bijvoorbeeld met een verenmachine.

Direct rioolontstopping nodig? In noodsituaties staan wij dag en nacht voor u klaar. Contacteer ons direct en ontdek uw mogelijkheden.

4.5
70 beoordelingen

Deskundig

100% betrouwbare, deskundige en servicegerichte vakmensen, voorzien van moderne apparatuur en machines.

Scherpe tarieven

Tarieven zijn altijd vooraf op te vragen. Door deze transparantie komt u nooit voor verrassingen te staan.

Altijd bereikbaar

Altijd een door Rioolservice Nederland erkend bedrijf bij u in de buurt. Dat is voordelig omdat er geen grote afstanden worden gereden.