Skip to main content

Onderzoek

Onderzoek

Raakt uw wc met grote regelmaat verstopt, maar heeft u geen idee hoe dit komt? Of is het jarenlang geleden dat u voor het laatst uw leidingen heeft laten controleren? Rioolservice voert eenvoudig en goedkoop onderzoek uit in uw afvoer- en rioolleidingen. Zo krijgt u een goed beeld van de conditie van uw leidingen en kunt u eventuele problemen en ontstoppingen preventief voorkomen.

Camera-inspectie

In de meeste gevallen inspecteren wij uw afvoerbuizen en rioolleidingen met een camera. De camerakoppen zijn uitgerust met een sensor zodat we de locatie van het probleem ook bovengronds kunnen opsporen. Zo brengen wij alle problemen haarscherp in beeld, zonder onnodig sloop- of breekwerken. Indien gewenst slaan wij de gemaakte beelden op voor bijvoorbeeld uw verzekering of eventuele claims.

Gaat u een huis kopen?

Als u op het punt staat een woning te kopen, dan is het verstandig vóór aankoop een camera-inspectie van uw riool te laten uitvoeren. Zo krijgt u een helder beeld van de status van uw riool en komt u na aankoop van uw woning niet voor onaangename verrassingen te staan.

Bent u geïnteresseerd in het laten uitvoeren van een camera-inspectie of wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

4.5
70 beoordelingen

Deskundig

100% betrouwbare, deskundige en servicegerichte vakmensen, voorzien van moderne apparatuur en machines.

Scherpe tarieven

Tarieven zijn altijd vooraf op te vragen. Door deze transparantie komt u nooit voor verrassingen te staan.

Altijd bereikbaar

Altijd een door Rioolservice Nederland erkend bedrijf bij u in de buurt. Dat is voordelig omdat er geen grote afstanden worden gereden.