Skip to main content

Wc ontstoppen Bavel

Wc ontstoppen Bavel

Wc ontstoppen in Bavel? Een toilet dat niet goed doorspoelt kan veel overlast geven en is bovendien erg vervelend. Er zijn gelukkig verschillende manieren waarop het probleem verholpen kan worden.

Voor u aan de slag gaat, is het belangrijk om eerst te bedenken wat de verstopping kan veroorzaken. Is er recent iets in de toiletpot gevallen, bijvoorbeeld een wc-blok? Zo’n object dat niet weggespoeld kan worden, kan de afvoer blokkeren. Een andere oorzaak kan een teveel aan toiletpapier of bijvoorbeeld vochtige doekjes zijn.

Zelf de wc ontstoppen

U kunt de wc zelf ontstoppen met een rubberen ontstopper. Een andere manier is om de verstopping met heet water en soda los te weken. Mocht het u niet lukken om het probleem te verhelpen, neem dan contact op met een ontstoppingsbedrijf. Zij hebben de kennis en apparatuur om uw wc in mum van tijd te ontstoppen.

Professioneel ontstoppingsbedrijf nodig? Neem vandaag nog contact op met Rioolservice Nederland, ook als u woont in Bavel of omgeving.

Tarief

€90,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten

Pinnen

Pinnen is altijd mogelijk

Contact

Bel naar: 076-2059053

4.5
70 beoordelingen

Deskundig

100% betrouwbare, deskundige en servicegerichte vakmensen, voorzien van moderne apparatuur en machines.

Scherpe tarieven

Tarieven zijn altijd vooraf op te vragen. Door deze transparantie komt u nooit voor verrassingen te staan.

Altijd bereikbaar

Altijd een door Rioolservice Nederland erkend bedrijf bij u in de buurt. Dat is voordelig omdat er geen grote afstanden worden gereden.