Skip to main content

Verstopte wc Rucphen

Verstopte wc Rucphen

Woont u in Rucphen of omgeving en heeft u last van een verstopte wc? Een verstopt toilet is erg vervelend, zeker als het gepaard gaat met water- en stankoverlast. Daarnaast kunt u ook geen gebruik maken van het toilet. Erg ongemakkelijk, zeker als u maar één toilet in uw huis heeft.

Er zijn verschillende manieren om van een verstopt toilet af te komen. Welke manier geschikt is, is afhankelijk van de oorzaak van de verstopping. U kunt proberen om de verstopping met een rubberen plopper weg te ‘pompen’. Het is ook mogelijk om het probleem met soda of wat afwasmiddel los te weken.

Professioneel ontstoppingsbedrijf

Als u het probleem met de verstopte wc niet zelf opgelost krijgt of het werk liever uit handen geeft, kunt u contact opnemen met een ontstoppingsbedrijf. Rioolservice Nederland staat voor u klaar ook in Rucphen en omgeving. Onze ervaren specialisten lossen het probleem in een handomdraai voor u op.

Tarief

€90,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten

Pinnen

Pinnen is altijd mogelijk

Contact

Bel naar: 0165-235011

4.5
70 beoordelingen

Deskundig

100% betrouwbare, deskundige en servicegerichte vakmensen, voorzien van moderne apparatuur en machines.

Scherpe tarieven

Tarieven zijn altijd vooraf op te vragen. Door deze transparantie komt u nooit voor verrassingen te staan.

Altijd bereikbaar

Altijd een door Rioolservice Nederland erkend bedrijf bij u in de buurt. Dat is voordelig omdat er geen grote afstanden worden gereden.