Skip to main content

Verstopte afvoer Rotterdam

Verstopte afvoer Rotterdam

Heeft u last van een verstopte afvoerin Rotterdamof de omgeving van Rotterdam? Erg vervelend, al helemaal als u er veel overlast door ervaart. Heeft u alles al geprobeerd maar lukt het niet om het probleem te verhelpen? Rioolservice Nederland komt uw verstopte afvoer snel en vakkundig ontstoppen.

Lang moeten wachten tot het probleem met uw verstopte afvoer opgelost wordt, we snappen dat u daar niet op zit te wachten. Rioolservice Nederland staat daarom voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij uw verstopte afvoer binnen mum van tijd verholpen en kunt u snel weer normaal gebruikmaken van de afvoer.

Geen verborgen kosten

Als u kiest voor de experts van Rioolservice Nederland, kiest u niet alleen voor de beste service maar ook voor duidelijkheid. Wij hanteren vaste bedragen voor het eerste uur, inclusief voorrijkosten. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan, ook niet als u woont in de omgeving van Rotterdam.

Meer weten? U mag natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Tarief

€90,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten

Pinnen

Pinnen is altijd mogelijk

Contact

Bel naar: 010-3105054

4.5
70 beoordelingen

Deskundig

100% betrouwbare, deskundige en servicegerichte vakmensen, voorzien van moderne apparatuur en machines.

Scherpe tarieven

Tarieven zijn altijd vooraf op te vragen. Door deze transparantie komt u nooit voor verrassingen te staan.

Altijd bereikbaar

Altijd een door Rioolservice Nederland erkend bedrijf bij u in de buurt. Dat is voordelig omdat er geen grote afstanden worden gereden.