Riool verstopt? Bel direct: 0165 329 537

Verstopte afvoer Roosendaal

verstopte afvoer Roosendaal

Verstopte afvoer in Roosendaal of omgeving? Een verstopping in de afvoer is een erg vervelend probleem, u kunt er ook nog eens veel overlast van hebben. Chemische ontstoppingsmiddelen zijn helaas niet altijd de oplossing en kunnen het probleem zelfs verergeren. Rioolservice Nederland komt uw verstopte afvoer snel en vakkundig ontstoppen.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Lang moeten wachten tot het probleem met uw verstopte afvoer opgelost wordt, we snappen dat u daar niet op zit te wachten. Rioolservice Nederland staat daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij uw verstopte afvoer binnen mum van tijd verholpen en kunt u snel weer normaal gebruikmaken van de afvoer.

Geen verborgen kosten

Als u kiest voor de experts van Rioolservice Nederland, kiest u niet alleen voor de beste service maar ook voor duidelijkheid. Wij hanteren vaste bedragen voor het eerste uur, inclusief voorrijkosten. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan, ook niet als u woont in Bosschenhoofd, Rucphen, Sint Willebrord of omgeving.

Meer weten? U mag natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

tarief

€75,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkostenTarief

pinnen

We hebben altijd een pinapparaat bij, wel zo makkelijk Pinnen

telefoonnummer

Meer informatie? 
0165-235011

 

Contact