Riool verstopt? Bel direct: 0165 329 537

Vaatwasser verstopt Etten-Leur

vaatwasser verstopt etten leur

Vaatwasser verstopt in Etten-Leur? Een verstopte vaatwasser kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld een dichtgeslibde afvoer of filter (etens- en zeepresten). De verstopping kan ook veroorzaakt worden door een probleem met de aanleg van de afvoer. Rioolservice Nederland komt het probleem graag voor u oplossen.

Als de vaatwasser verstopt is, loopt het water niet goed weg waardoor er water in het apparaat blijft staan. Dit is niet alleen erg vervelend, maar kan ook erg gaan stinken. Als u het filter, de pomp en de afvoerslang al gecontroleerd heeft, zit het probleem waarschijnlijk in de afvoer waarop de machine is aangesloten.

Een verstopte afvoer verhelpen

Als de verstopte vaatwasser veroorzaakt wordt door een verstopte afvoer kan een ontstoppingsdienst het probleem komen verhelpen. Rioolservice Nederland staat voor u klaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag. Onze specialisten kunnen de afvoer door middel van hoge druk schoonspuiten of de verstopping verhelpen met bijvoorbeeld een verenmachine.

Uw verstopte vaatwasser in Etten-Leur, Hoeven, Prinsenbeek, Hellegat, Zevenbergen of omgeving laten verhelpen? Neem vandaag nog contact op met Rioolservice Nederland.

tarief

€75,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten


Tarief

pinnen

We hebben altijd een pinapparaat bij, wel zo makkelijk Pinnen

telefoonnummer

Meer informatie? 
076-2059053

 

Contact