Skip to main content

Vaatwasser verstopt Etten-Leur

Vaatwasser verstopt Etten-Leur

Vaatwasser verstopt in Etten-Leur? Dit vervelende probleem kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld een dichtgeslibde afvoer of filter (etens- en zeepresten). De verstopping kan ook veroorzaakt worden door een probleem met de aanleg van de afvoer. Rioolservice Nederland komt het probleem graag voor u oplossen.

Als de vaatwasser verstopt is, loopt het water niet goed weg waardoor er water in het apparaat blijft staan. Dit is niet alleen erg vervelend, maar kan ook erg gaan stinken. Als u het filter, de pomp en de afvoerslang al gecontroleerd heeft, zit het probleem waarschijnlijk in de afvoer waarop de machine is aangesloten.

Een verstopte afvoer verhelpen

Als de verstopte vaatwasser veroorzaakt wordt door een verstopte afvoer kan een ontstoppingsdienst het probleem komen verhelpen. Rioolservice Nederland staat voor u klaar. Onze specialisten kunnen de afvoer door middel van hoge druk schoonspuiten of de verstopping verhelpen met bijvoorbeeld een verenmachine.

Uw verstopte vaatwasser in Etten-Leur of omgeving laten verhelpen? Neem vandaag nog contact op met Rioolservice Nederland.

Tarief

€90,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten

Pinnen

Pinnen is altijd mogelijk

Contact

Bel naar: 076-2059053

4.5
70 beoordelingen

Deskundig

100% betrouwbare, deskundige en servicegerichte vakmensen, voorzien van moderne apparatuur en machines.

Scherpe tarieven

Tarieven zijn altijd vooraf op te vragen. Door deze transparantie komt u nooit voor verrassingen te staan.

Altijd bereikbaar

Altijd een door Rioolservice Nederland erkend bedrijf bij u in de buurt. Dat is voordelig omdat er geen grote afstanden worden gereden.