Skip to main content

Septic tank legen Spijkenisse

Septic tank legen Spijkenisse

Op zoek naar een bedrijf om uw septic tank te legen in Spijkenisse of de omgeving van Spijkenisse? Een septic tank loopt langzaam vol met o.a. vet, toiletpapier en uitwerpselen. Als de tank te vol zit, kunnen de vaste delen in het afvalwater niet op tijd gezuiverd worden, waardoor afvalwater ongezuiverd in het milieu terecht kan komen. Daarom moet een septic tank met enige regelmaat worden leeggezogen.

Wat is een septic tank?

Een septic tank, ook wel septische put genoemd, wordt meestal toegepast in het buitengebied. Denk bijvoorbeeld aan plaatsen waar een rioolaansluiting lastig te realiseren is. In een septic tank kan het afvalwater van bijvoorbeeld een woning opgeslagen worden. Het bezinksel bevat ziekteverwekkers en dodelijke gassen, niet geheel onveilig dus. Ons advies is dan ook: doe zelf geen onderhoud aan een septic tank, maar laat dit doen door een professioneel rioleringsbedrijf.

Wij legen ook vetputten voor de horeca

In de horeca, waar warme voedselwaren bedrijfsmatig worden bereid, is het verplicht een vetput of vetafscheider te hebben. Denk hierbij aan restaurants, hotels, bedrijfskantines en ziekenhuizen. De vetput legen is iets dat regelmatig moet gebeuren. Een overvolle vetput veroorzaakt stank- en wateroverlast, dit is iets wat u wil voorkomen. Regelmatig legen is dus zeker aan te raden.

Septic tank of vetput legen? Rioolservice Nederland staat voor u klaar!

Voor het leegzuigen van vetputten, septic tanks, straatkolken en kelders beschikt Rioolservice Nederland over vacuümwagens. Ook voor het leegzuigen en reinigen van kruipruimtes. Zoals u van ons gewend bent, kunt u ons dag en nacht bellen bij verstoppingen, lekkages of andere rioolproblemen.

Rioleringsbedrijf Rioolservice Nederland

Rioolservice Nederland is gespecialiseerd in afvoer- en rioolreparaties en het legen van septic tanks en vetputten. Onze vakmensen maken gebruik van de nieuwste technieken en moderne apparatuur. Zo zorgen we ervoor dat uw tank of put zo snel en optimaal mogelijk geleegd en gereinigd wordt.

Zoekt u een bedrijf om uw septic tank of vetput te legen in Spijkenisse en omgeving? Neem dan vandaag nog contact op met Rioolservice Nederland. Wij staan voor u klaar.

Tarief

€90,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten

Pinnen

Pinnen is altijd mogelijk

Contact

Bel naar: 0181-301004

4.5
70 beoordelingen

Deskundig

100% betrouwbare, deskundige en servicegerichte vakmensen, voorzien van moderne apparatuur en machines.

Scherpe tarieven

Tarieven zijn altijd vooraf op te vragen. Door deze transparantie komt u nooit voor verrassingen te staan.

Altijd bereikbaar

Altijd een door Rioolservice Nederland erkend bedrijf bij u in de buurt. Dat is voordelig omdat er geen grote afstanden worden gereden.