Skip to main content

Rioolontstoppingsbedrijf Rotterdam

Rioolontstoppingsbedrijf Rotterdam

Bent u op zoek naar een professioneel rioolontstoppingsbedrijf in Rotterdam of omgeving? Rioolservice Nederland komt u van uw rioolprobleem afhelpen. Professionaliteit, klantgerichtheid en duidelijkheid over de kosten staan bij ons hoog in het vaandel. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Verstopte riolering?

Een verstopping in de riolering is een vervelend probleem dat vele oorzaken kan hebben. Denk hierbij aan een blokkade in het riool, een breuk in de rioolbuis (bijvoorbeeld door boomwortels) of een verkeerd aangelegde riolering. Een verstopt riool zorgt niet alleen voor veel ongemak, maar kan ook veel schade veroorzaken.

Wij snappen dat u het probleem zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Rioolservice Nederland staat voor u klaar. Door middel van onze kennis, materialen en apparatuur zorgen we in een handomdraai dat u weer normaal gebruik kunt maken van bijvoorbeeld uw toilet of wasbak.

Heeft u zo snel mogelijk een rioolonstoppingsbedrijf in Rotterdam of omgeving nodig? Neem dan contact op met Rioolservice Nederland.

Tarief

€90,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten

Pinnen

Pinnen is altijd mogelijk

Contact

Bel naar: 010-3105054

4.5
70 beoordelingen

Deskundig

100% betrouwbare, deskundige en servicegerichte vakmensen, voorzien van moderne apparatuur en machines.

Scherpe tarieven

Tarieven zijn altijd vooraf op te vragen. Door deze transparantie komt u nooit voor verrassingen te staan.

Altijd bereikbaar

Altijd een door Rioolservice Nederland erkend bedrijf bij u in de buurt. Dat is voordelig omdat er geen grote afstanden worden gereden.