Skip to main content

Rioollucht in huis Tholen

Rioollucht in huis Tholen

Rioollucht in huis is erg vervelend en kan voor veel ongemak zorgen. U wilt zo snel mogelijk van de onaagename lucht af. De stank is meestal een teken dat er iets mis is met de riolering. Om verder ongemak en grotere problemen te voorkomen is het belangrijk dat het riool onderzocht wordt (rioolinspectie) zodat de onderliggende oorzaak gevonden wordt. Rioolservice Nederland staat voor u klaar, ook in Tholenen omgeving.

Rioolstank in huis kan verschillende oorzaken hebben. Het is dan ook belangrijk om te bekijken waar de lucht zich bevindt. Ruikt u de rioollucht in de badkamer? Dan zit het probleem mogelijk in de afvoer van wastafel, douche of bad. Als de onaangename lucht door het hele huis te ruiken is, kan er iets mis zijn met de ontluchting of bijvoorbeeld de riolering onder het huis.

Oplossing voor rioollucht

Voor de rioollucht aangepakt kan worden, moet eerst het probleem gevonden worden. Rioolservice Nederland helpt u hier graag bij, ook als u woont in Tholen of omgeving. Onze experts kunnen het riool inspecteren en zo verstoppingen of scheuren vaststellen. Mocht dat niet tot de oorzaak leiden, is rookdetectie een optie. Door middel van het spuiten van milieuvriendelijke rook in de leidingen kan vastgesteld worden of er zich toch kleine scheurtjes of gaatjes in het riool bevinden.

Wilt u zo snel mogelijk van de vervelende rioollucht in huis af? Neem vandaag nog contact op met Rioolservice Nederland.

Tarief

€90,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten

Pinnen

Pinnen is altijd mogelijk

Contact

Bel naar: 0166-760011

4.5
70 beoordelingen

Deskundig

100% betrouwbare, deskundige en servicegerichte vakmensen, voorzien van moderne apparatuur en machines.

Scherpe tarieven

Tarieven zijn altijd vooraf op te vragen. Door deze transparantie komt u nooit voor verrassingen te staan.

Altijd bereikbaar

Altijd een door Rioolservice Nederland erkend bedrijf bij u in de buurt. Dat is voordelig omdat er geen grote afstanden worden gereden.