Skip to main content

Rioolinspectie Bergen op Zoom

Rioolinspectie Bergen op Zoom

Woont u in Bergen op Zoom of omgeving en heeft u regelmatig last van rioolstank, een verstopt toilet, een borrelende afvoer of een wasbak waarin water niet goed wegloopt? Bij terugkerende rioleringsproblemen is het belangrijk om een rioolinspectie uit te laten voeren. Met een inspectie kan nauwkeurig in kaart worden gebracht of en waar er zich een probleem voordoet.

Nauwkeurige camera-inspectie

Rioolservice Nederland heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van camera inspecties in het riool. Met behulp van een camera kunnen we uw riool controleren op scheuren, lekkages of blokkades, bijvoorbeeld de ingroei van boomwortels. Dankzij de ingebouwde sensor wordt ook de locatie weergegeven, zo kan er ook boven de grond naar het probleem gezocht worden.

Rookdetectie bij stankoverlast

Als u last heeft van vervelende stankoverlast maar er geen zichtbare breuken te zien zijn, maken wij gebruik van rookdetectie. We spuiten dan met hoge druk milieuvriendelijke rook in de leidingen. Deze rook kan ontsnappen door eventueel aanwezige haarscheuren. Zo kan het probleem alsnog vastgesteld worden, zonder enig sloop- of breekwerk.

Op zoek naar een professioneel bedrijf om uw riool te laten inspecteren? De experts van Rioolservice Nederland staan voor u klaar, ook in Bergen op Zoom en omgeving.

Tarief

€90,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten

Pinnen

Pinnen is altijd mogelijk

Contact

Bel naar: 0164-321002

4.5
70 beoordelingen

Deskundig

100% betrouwbare, deskundige en servicegerichte vakmensen, voorzien van moderne apparatuur en machines.

Scherpe tarieven

Tarieven zijn altijd vooraf op te vragen. Door deze transparantie komt u nooit voor verrassingen te staan.

Altijd bereikbaar

Altijd een door Rioolservice Nederland erkend bedrijf bij u in de buurt. Dat is voordelig omdat er geen grote afstanden worden gereden.