Riool verstopt? Bel direct: 0165 329 537

Rioolinspectie

Rioolinspectie

Heeft u regelmatig last van een borrelende afvoer, rioolstank, een verstopt toilet of een wasbak waarin water niet goed wegloopt? Bij terugkerende problemen met de riolering is het belangrijk om een rioolinspectie uit te laten voeren. Met zo’n inspectie kan nauwkeurig in kaart worden gebracht of en waar er zich een probleem bevindt.

Nauwkeurige camera-inspectie

Rioolservice Nederland heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van camera inspecties in het riool. Met behulp van een camera kunnen we uw riool controleren op scheuren, lekkages of blokkades, bijvoorbeeld de ingroei van boomwortels. Dankzij de ingebouwde sensor wordt ook de locatie weergegeven, zo kan er ook boven de grond naar het probleem gezocht worden.

Rookdetectie bij stankoverlast

Als u last heeft van vervelende stankoverlast maar er geen zichtbare breuken te zien zijn, maken wij gebruik van rookdetectie. We spuiten dan met hoge druk milieuvriendelijke rook in de leidingen. Deze rook kan ontsnappen door eventueel aanwezige haarscheuren. Zo kan het probleem alsnog vastgesteld worden, zonder enig sloop- of breekwerk.

Op zoek naar een professioneel bedrijf om uw riool te laten inspecteren? De experts van Rioolservice Nederland staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

tarief

Altijd een vast bedrag voor het eerste uur, inclusief voorrijkostenTarief
pinnen

Pinnen is altijd mogelijkPinnen
telefoonnummer

0165 329 537

 


Contact