Riool verstopt? Bel direct: 0165 329 537

Riool verstopt Zevenbergen

riool verstopt zevenbergen

Riool verstopt Zevenbergen? Een verstopt riool is erg vervelend en kan veel water- en stankoverlast geven. Om de verstopping te verhelpen kunt u zelf een aantal dingen proberen, bijvoorbeeld heet water met soda of een plopper. U kunt ook de hulp van een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf inschakelen.

Een riool verstopping kan verschillende oorzaken hebben. In de meeste gevallen ontstaat het probleem door een opeenhoping van vuil en spullen die niet goed afgevoerd kunnen worden. Denk hierbij aan een teveel aan toiletpapier, vochtige doekjes en luiers. Een verstopt riool kan ook komen door een verkeerd aangelegde riolering.

Riool verstopping verhelpen

Gebruik een rubberen ontstopper of mix van heet water en soda of azijn om de verstopping te verhelpen. Daarnaast is het erg belangrijk om de sifon schoon te maken. Het wordt afgeraden om chemische ontstoppingsmiddeltjes te gebruiken, deze kunnen namelijk schade veroorzaken aan de leidingen en het probleem dus verergeren.

Mochten deze tips niet helpen of laat u een verstopt riool liever verhelpen door een professional? Schakel vandaag nog Rioolservice Nederland in. Onze experts staan 7 dagen per week voor u klaar, ook in Klundert, Oudenbosch, Prinsenbeek en omgeving.

tarief

€75,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten


Tarief

pinnen

We hebben altijd een pinapparaat bij, wel zo makkelijk Pinnen

telefoonnummer

Meer informatie? 
0165-235011

 

Contact