Skip to main content

Riool verstopt Bavel

Riool verstopt Bavel

Riool verstopt Bavel? Een verstopt riool is erg vervelend en kan veel water- en stankoverlast geven. Om de verstopping te verhelpen kunt u zelf een aantal dingen proberen, bijvoorbeeld heet water met soda of een plopper. U kunt ook de hulp van een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf inschakelen.

Een riool verstopping kan verschillende oorzaken hebben. In de meeste gevallen ontstaat het probleem door een opeenhoping van vuil en spullen die niet goed afgevoerd kunnen worden. Denk hierbij aan een teveel aan toiletpapier, vochtige doekjes en luiers. Een verstopt riool kan ook komen door een verkeerd aangelegde riolering.

Riool verstopping verhelpen

Gebruik een rubberen ontstopper of mix van heet water en soda of azijn om de verstopping te verhelpen. Daarnaast is het erg belangrijk om de sifon schoon te maken. Het wordt afgeraden om chemische ontstoppingsmiddeltjes te gebruiken, deze kunnen namelijk schade veroorzaken aan de leidingen en het probleem dus verergeren.

Mochten deze tips niet helpen of laat u een verstopt riool liever verhelpen door een professional? Schakel vandaag nog Rioolservice Nederland in. Onze experts staan ook in Bavel en omgeving voor u klaar!

Tarief

€90,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten

Pinnen

Pinnen is altijd mogelijk

Contact

Bel naar: 076-2059053

4.5
70 beoordelingen

Deskundig

100% betrouwbare, deskundige en servicegerichte vakmensen, voorzien van moderne apparatuur en machines.

Scherpe tarieven

Tarieven zijn altijd vooraf op te vragen. Door deze transparantie komt u nooit voor verrassingen te staan.

Altijd bereikbaar

Altijd een door Rioolservice Nederland erkend bedrijf bij u in de buurt. Dat is voordelig omdat er geen grote afstanden worden gereden.