Riool verstopt? Bel direct: 0165 329 537

Riool verstopping Roosendaal

riool verstopping roosendaal

Riool verstopping Roosendaal of omgeving? Een verstopping of probleem met uw afvoer is erg vervelend en kan voor veel overlast zorgen. U kunt niet alleen geen gebruik maken van bijvoorbeeld wasbak, toilet of vaatwasser, maar heeft ook nog eens te maken vervelende stankoverlast.

U kunt verschillende dingen proberen om de verstopping zelf te verhelpen, bijvoorbeeld met een plopper of het gebruik van soda. Chemische middelen worden afgeraden, deze kunnen schade veroorzaken aan de buizen. Helpt dit niet of schakelt u liever meteen een professioneel ontstoppingsbedrijf in? De specialisten van Rioolservice Nederland staan voor u klaar.

7 dagen per week, 24 uur per dag

Een riool verstopping is erg vervelend en u wilt er zo snel mogelijk vanaf. Rioolservice Nederland staat 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring en met behulp van onze specialistische apparatuur verhelpen we de riool verstopping in een handomdraai.

Snel een ontstoppingsbedrijf nodig voor uw riool verstopping in Roosendaal, Sprundel, Nispen, Hoeven of Sint Willebrord? Neem dan contact op met Rioolservice Nederland.

tarief

€75,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten


Tarief

pinnen

We hebben altijd een pinapparaat bij, wel zo makkelijk Pinnen

telefoonnummer

Meer informatie? 
0165-235011 

 

Contact