Skip to main content

Rioleringsbedrijf Raamsdonksveer

Rioleringsbedrijf Raamsdonksveer

Rioolservice Nederland is een professioneel rioleringsbedrijf en staat voor u klaar in Raamsdonksveer. We helpen niet alleen bij rioleringsproblemen en verstoppingen, ook voor aanleg en onderhoud van de riolering kunt u bij ons terecht.

Problemen met de riolering

Als u last heeft van (terugkomende) lekkages en verstoppingen is dat waarschijnlijk een teken dat er iets mis is met uw riolering. Door middel van een camera inspectie kan het probleem vastgesteld worden.

Mocht de camera geen uitkomst geven, is een rookdetectie ook mogelijk. Door het spuiten van milieuvriendelijke rook in de leidingen kunnen ook haarscheuren en kleine gaatjes gedetecteerd worden.

Reparatie, aanleg en onderhoud

Een goed aangelegde riolering gaat jaren mee, maar door intensief gebruik kunnen er toch zwakke plekken in de buizen ontstaan. We kunnen deze opsporen en versterken, vervanging is in de meeste gevallen niet nodig.

In het voorkomen van problemen met de riolering is goed onderhoud door een rioleringsbedrijf erg belangrijk. Denk hierbij niet alleen aan inspecties, maar ook aan reiniging. Ook hiervoor kunt u bij Rioolservice Nederland terecht.

Weten wat Rioolservice Nederland voor u kan betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op, ook als u de omgeving van Raamsdonksveer of omgeving woont.

Tarief

€90,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten

Pinnen

Pinnen is altijd mogelijk

Contact

Bel naar: 0162-241006

4.5
70 beoordelingen

Deskundig

100% betrouwbare, deskundige en servicegerichte vakmensen, voorzien van moderne apparatuur en machines.

Scherpe tarieven

Tarieven zijn altijd vooraf op te vragen. Door deze transparantie komt u nooit voor verrassingen te staan.

Altijd bereikbaar

Altijd een door Rioolservice Nederland erkend bedrijf bij u in de buurt. Dat is voordelig omdat er geen grote afstanden worden gereden.