Riool verstopt? Bel direct: 0165 329 537

Rioleringsbedrijf Etten-Leur

Rioleringsbedrijf etten leur

Rioolservice Nederland is een professioneel en ervaren rioleringsbedrijf en staat voor u klaar in Etten-Leur. Onze experts staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. We helpen niet alleen bij rioleringsproblemen en verstoppingen, ook voor aanleg en onderhoud van de riolering kunt u bij ons terecht.

Problemen met de riolering

Als u last heeft van (terugkomende) lekkages en verstoppingen is dat waarschijnlijk een teken dat er iets mis is met uw riolering. Door middel van een camera inspectie kan het probleem vastgesteld worden.

Mocht de camera geen uitkomst geven, is een rookdetectie ook mogelijk. Door het spuiten van milieuvriendelijke rook in de leidingen kunnen ook haarscheuren en kleine gaatjes gedetecteerd worden.

Reparatie, aanleg en onderhoud

Een goed aangelegde riolering gaat jaren mee, maar door intensief gebruik kunnen er toch zwakke plekken in de buizen ontstaan. We kunnen deze opsporen en versterken, vervanging is in de meeste gevallen niet nodig.

In het voorkomen van problemen met de riolering is goed onderhoud door een rioleringsbedrijf erg belangrijk. Denk hierbij niet alleen aan inspecties, maar ook aan reiniging. Ook hiervoor kunt u bij Rioolservice Nederland terecht.

Weten wat Rioolservice Nederland voor u kan betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op, ook als u de omgeving van Etten-Leur woont (Hoeven, Prinsenbeek, Oudenbosch, enzovoorts).

tarief

€75,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten



Tarief

pinnen

We hebben altijd een pinapparaat bij, wel zo makkelijk 



Pinnen

telefoonnummer

Meer informatie?
076-2059053


Contact