Riool verstopt? Bel direct: 0165 329 537

Rioleringsbedrijf Bergen op Zoom

Rioleringsbedrijf Roosendaal

Rioolservice Nederland is een professioneel rioleringsbedrijf. Onze experts staan altijd voor u klaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag - ook in Bergen op Zoom, Halsteren, Lepelstraat en omgeving. We helpen niet alleen bij rioleringsproblemen en verstoppingen, ook voor aanleg en onderhoud van de riolering kunt u bij ons terecht.

Problemen met de riolering

Als u last heeft van (terugkomende) lekkages en verstoppingen is dat waarschijnlijk een teken dat er iets mis is met uw riolering. Door middel van een camera inspectie kan het probleem vastgesteld worden.

Mocht de camera geen uitkomst geven, is een rookdetectie ook mogelijk. Door het spuiten van milieuvriendelijke rook in de leidingen kunnen ook haarscheuren en kleine gaatjes gedetecteerd worden.

Reparatie, aanleg en onderhoud

Een goed aangelegde riolering gaat jaren mee, maar door intensief gebruik kunnen er toch zwakke plekken in de buizen ontstaan. We kunnen deze opsporen en versterken, vervanging is in de meeste gevallen niet nodig.

In het voorkomen van problemen met de riolering is goed onderhoud door een rioleringsbedrijf erg belangrijk. Denk hierbij niet alleen aan inspecties, maar ook aan reiniging. Ook hiervoor kunt u bij Rioolservice Nederland terecht.

Weten wat Rioolservice Nederland voor u kan betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op, ook als u de omgeving van Bergen op Zoom woont (Halsteren, Moerstraten, Lepelstraat, Hoogerheide enzovoorts).

tarief

€75,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkostenTarief

pinnen

We hebben altijd een pinapparaat bij, wel zo makkelijk Pinnen

telefoonnummer

Meer informatie? 
<0164-321002

 

Contact