Skip to main content

Riolering verstopt Oud-Beijerland

Riolering verstopt Oud-Beijerland

Is uw riolering verstopt? Een verstopt riool erg vervelend probleem dat ook vervelende overlast kan veroorzaken. Denk hierbij aan water-, maar ook aan stankoverlast. Niet zo gek dat uw waarschijnlijk zo snel mogelijk van de verstopte riolering af wilt! Rioolservice Nederland staat voor u klaar, ook in Oud-Beijerland en omgeving.

Riool verstopping, hoe komt dat?

Een riool verstopping kan veel oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan een opstopping door toiletpapier, vuil of voorwerpen die per ongeluk in de toiletpot terecht zijn gekomen. Maar ook ingegroeide boomwortels kunnen voor problemen aan de riolering zorgen.

Verstopte riolering verhelpen

Een verstopte riolering kan verholpen worden door middel van doorspoelen met hoge druk. Door middel van een camera inspectie wordt in beeld gebracht waar de verstopping zich bevindt. Afhankelijk van waar de verstopping zit, gebeurt het doorspuiten via de kruipruimte, of direct via de toiletpot. Indien nodig wordt de riolering buiten opgegraven om dichterbij het probleem te komen.

Riolering verstopt? Hulp is onderweg

Schakel altijd een professioneel ontstoppingsbedrijf in om een verstopte riool te verhelpen. Dan weet u zeker dat het probleem goed en kundig opgelost wordt en u echt van het probleem af bent. Rioolservice Nederland is al jaren actief in haar vakgebied in Oud-Beijerland en omgeving. Bel ons vandaag nog, wij komen u zo snel mogelijk helpen.

Tarief

€90,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten

Pinnen

Pinnen is altijd mogelijk

Contact

Bel naar: 0186-441006

4.5
70 beoordelingen

Deskundig

100% betrouwbare, deskundige en servicegerichte vakmensen, voorzien van moderne apparatuur en machines.

Scherpe tarieven

Tarieven zijn altijd vooraf op te vragen. Door deze transparantie komt u nooit voor verrassingen te staan.

Altijd bereikbaar

Altijd een door Rioolservice Nederland erkend bedrijf bij u in de buurt. Dat is voordelig omdat er geen grote afstanden worden gereden.