Skip to main content

Riolering ontstoppen Wouw

Riolering ontstoppen Wouw

Riolering ontstoppen in Wouw? Een riool verstopping heeft maar één oplossing die echt werkt, en dat is de riolering ontstoppen. Hoe dit kan? We vertellen u er graag meer over.

Riool ontstoppen met soda of plopper

Een van de meest gehoorde oplossingen voor riolering ontstopping zijn het gebruik van soda, afwasmiddel en een plopper. Helaas werken deze middelen niet bij riool ontstopping van het toilet. Een riolering heeft namelijk een veel grotere diameter dan bijvoorbeeld een afvoer van de gootsteen. Het probleem dat de verstopping veroorzaakt, is dus hardnekkiger. Huis-tuin-en-keukenmiddeltjes hebben hier helaas geen grip op. Ook chemische ontstoppingsmiddelen vormen geen oplossing, deze kunnen de riolering zelfs beschadigen.

Riolering ontstoppen – zo kan het wel

De enige manier van riolering ontstoppen die echt werkt, is het doorspuiten van het riool onder hoge druk. Dit gebeurt meestal via de toiletpot zelf of de kruipruimte onder de woning. In uiterste gevallen moet de riolering buiten opgegraven worden, maar onnodig sloop- en breekwerk proberen we altijd te voorkomen.

Professionele ontstoppingsbedrijven beschikken over apparatuur waarmee ze de riolering snel en zonder waterballet ontstoppen. Zo bent u in een handomdraai van het probleem af. Rioolservice Nederland komt u graag helpen.

Hulp bij riool ontstoping

Wilt u zo snel mogelijk van uw riool verstopping in Wouw af? Wij van Rioolservice Nederland staan voor u klaar. We hebben jarenlange ervaring met riolering ontstoppen. Ons team staat voor u klaar. Professionaliteit, kwaliteit en service staan bij ons voorop. Meld uw storing vandaag nog, onze medewerkers komen u zo snel mogelijk helpen - ook in omgeving Bavel.

Tarief

€90,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten

Pinnen

Pinnen is altijd mogelijk

Contact

Bel naar: 0165-235011

4.5
70 beoordelingen

Deskundig

100% betrouwbare, deskundige en servicegerichte vakmensen, voorzien van moderne apparatuur en machines.

Scherpe tarieven

Tarieven zijn altijd vooraf op te vragen. Door deze transparantie komt u nooit voor verrassingen te staan.

Altijd bereikbaar

Altijd een door Rioolservice Nederland erkend bedrijf bij u in de buurt. Dat is voordelig omdat er geen grote afstanden worden gereden.