Riool verstopt? Bel direct: 0165 329 537

Ontstoppingsdienst Roosendaal

ontstoppingsdienst roosendaalWoont u in Roosendaal en heeft u problemen met riool of afvoer? De ontstoppingsdienst van Rioolservice Nederland komt u graag van uw probleem afhelpen, ook als u woont in Wouw, Zegge, Oudenbosch, Rucphen, Sprundel of Nispen. Wij staan voor u klaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Wel zo handig!

Wanneer u problemen ondervindt met bijvoorbeeld het toilet of water dat niet goed wegloopt uit de wasbak, is er waarschijnlijk iets mis in de leidingen. Dat is niet alleen heel erg vervelend, maar kan op termijn nog grotere problemen en zelfs schade tot gevolg hebben. Op tijd deskundige hulp inschakelen is dus erg belangrijk. Rioolservice Nederland is een professionele ontstoppingsdienst die u graag helpt met al uw afvoer- en rioleringsproblemen.

Verstopte leiding

Een verstopt toilet of een verstopte gootsteen zijn erg vervelend. Logisch is het dan ook dat u wilt dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. De experts van onze ontstoppingsdienst spuiten onder hoge druk water door de leidingen. Op deze manier worden het vuil en de opstopping kapot gespoten en weggespoeld. Soms is het niet mogelijk om deze techniek te gebruiken, dan kiezen we bijvoorbeeld voor een verenmachine.

Wilt u uw verstopping ook snel en deskundig op laten lossen? Neem dan contact op met ontstoppingsdienst Rioolservice Nederland.

tarief

€75,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkostenTarief

pinnen

We hebben altijd een pinapparaat bij, wel zo makkelijk Pinnen

telefoonnummer

Meer informatie? 
0165-235011

 

Contact