Skip to main content

Ontstoppingsdienst Breda

Ontstoppingsdienst Breda

Woont u in Breda of omgeving en heeft u problemen met riolering of afvoer? De ontstoppingsdienst van Rioolservice Nederland komt u van uw probleem afhelpen, ook als u woont in Breda. Wij staan voor u klaar. Wel zo handig!

Wanneer u problemen ondervindt met bijvoorbeeld het toilet of water dat niet goed wegloopt uit de wasbak, is er waarschijnlijk iets mis in de leidingen. Dat is niet alleen heel erg vervelend, maar kan op termijn nog grotere problemen en zelfs schade tot gevolg hebben. Op tijd deskundige hulp inschakelen is dus erg belangrijk. Rioolservice Nederland is een professionele ontstoppingsdienst die u graag helpt met al uw afvoer- en rioleringsproblemen.

Verstopte leiding

Een verstopt toilet of een verstopte gootsteen is erg vervelend. Logisch is het dan ook dat u wilt dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. De experts van onze ontstoppingsdienst spuiten onder hoge druk water door de leidingen. Op deze manier worden het vuil en de opstopping kapot gespoten en weggespoeld. Soms is het niet mogelijk om deze techniek te gebruiken, dan kiezen we bijvoorbeeld voor een verenmachine.

Wilt u uw verstopping ook snel en deskundig op laten lossen? Neem dan contact op met ontstoppingsdienst van Rioolservice Nederland.

Tarief

€90,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten

Pinnen

Pinnen is altijd mogelijk

Contact

Bel naar: 076-2059053

4.5
70 beoordelingen

Deskundig

100% betrouwbare, deskundige en servicegerichte vakmensen, voorzien van moderne apparatuur en machines.

Scherpe tarieven

Tarieven zijn altijd vooraf op te vragen. Door deze transparantie komt u nooit voor verrassingen te staan.

Altijd bereikbaar

Altijd een door Rioolservice Nederland erkend bedrijf bij u in de buurt. Dat is voordelig omdat er geen grote afstanden worden gereden.