Riool verstopt? Bel direct: 0165 329 537

Een betrouwbaar rioolontstoppingsbedrijf vinden?

Een betrouwbaar rioolontstoppingsbedrijf vinden?

Loodgieter bedreigt Eva (40) en laat haar megabedrag betalen: ‘Ik voelde mij onveilig’

Lees hier het artikel.

De afgelopen periode zijn er veel meldingen van misleiding binnengekomen bij verschillende ontstoppingsbedrijven. Hierbij hebben mensen zich voorgedaan als ontstoppingsdienst of zich uitgeven als werknemers van bekende rioleringsbedrijven. U blijft na de ‘uitgevoerde werkzaamheden’ helaas achter met een torenhoge rekening en niet (goed) opgeloste rioleringsproblemen.

Lees meer: Een betrouwbaar rioolontstoppingsbedrijf vinden?
Let op: misleiders actief

Let op: misleiders actief

Er zijn de afgelopen periode verschillende gevallen van misleiding gemaakt, zowel bij ons als bij collega bedrijven. Het gaat hier om bedrijven die zich voordoen ontstoppingsdienst of zich zelfs als Rioolservice Nederland of een ander bekend rioleringsbedrijf uitgeven. In werkelijkheid zijn dit helaas oplichters die u een hoge rekening bezorgen en de rioleringsproblemen niet (goed) oplossen.

U herkent deze misleiders aan de vaak niet kloppende of zelfs afwezige bedrijfswebsites, de afwezigheid van bedrijfskleding en bussen zonder bedrijfsbestickering. Bij binnenkomst moet u meteen een werkbon tekenen, hierop staan vaak geen KvK en btw-nummer. Daarnaast rekenen ze hoge bedragen die meteen en vaak ook contant moeten worden afgerekend. De werkzaamheden worden negen van de tien keer ook niet goed uitgevoerd of vormen geen blijvende oplossing.

Tips

Misleiders herkennen? We geven u graag een paar tips.

 • Bel nooit met een 085 of 0800 nummer
  Dit zijn call centres of lead generators.
 • Vraag naar een vast telefoonnummer van het bedrijf
  Hiermee kunt u de bedrijfsgegevens controleren.
 • Vraag vooraf een vaste prijs op inclusief voorrijkosten
  Betaal nooit onverwachtse bijkomende kosten die niet met u overlegd zijn.
 • Betaal nooit meer dan €90,- per uur inclusief voorrijkosten tijdens kantooruren
  In de avond is het over het algemeen +50%, en 's nachts en op zondag +100%.

Wanneer u twijfelt of u echt een afspraak heeft met Rioolservice Nederland of te maken heeft met misleiders, neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0165-329537.

 

Nieuwe website voor RSN

Nieuwe website voor RSN

Met trots presenteren wij onze nieuwe website welke wij gerealiseerd hebben in samenwerking met YZCommunicatie. Middels deze website kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Lees meer: Nieuwe website voor RSN