Riool verstopt? Bel direct: 0165 329 537

Let op: misleiders actief

Let op: misleiders actief

Er zijn de afgelopen periode verschillende gevallen van misleiding gemaakt, zowel bij ons als bij collega bedrijven. Het gaat hier om bedrijven die zich voordoen ontstoppingsdienst of zich zelfs als Rioolservice Nederland of een ander bekend rioleringsbedrijf uitgeven. In werkelijkheid zijn dit helaas oplichters die u een hoge rekening bezorgen en de rioleringsproblemen niet (goed) oplossen.

U herkent deze misleiders aan de vaak niet kloppende of zelfs afwezige bedrijfswebsites, de afwezigheid van bedrijfskleding en bussen zonder bedrijfsbestickering. Daarnaast rekenen ze hoge bedragen die meteen en vaak ook contant moeten worden afgerekend. De werkzaamheden worden negen van de tien keer ook niet goed uitgevoerd of vormen geen blijvende oplossing.

Wanneer u twijfelt of u echt een afspraak heeft met Rioolservice Nederland of te maken heeft met misleiders, neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0165-329537.

Nieuwe website voor RSN

Nieuwe website voor RSN

Met trots presenteren wij onze nieuwe website welke wij gerealiseerd hebben in samenwerking met YZCommunicatie. Middels deze website kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Lees meer: Nieuwe website voor RSN