Riool verstopt? Bel direct: 0165 329 537

Afvoer verstopt Bergen op Zoom

 afvoer verstopt bergen op zoom

Afvoer verstopt in Bergen op Zoom of omgeving? Een verstopte afvoer is erg vervelend en kan veel overlast veroorzaken. Chemische ontstoppingsmiddelen zijn helaas niet altijd de oplossing en kunnen het probleem zelfs verergeren of schade aan de leidingen veroorzaken. De experts van Rioolservice Nederland komen uw verstopte afvoer snel en vakkundig ontstoppen, ook als u woont in Lepelstraat, Moerstraten, Halsteren of Hoogerheide.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Lang moeten wachten tot het probleem met uw verstopte afvoer opgelost wordt, we snappen dat u daar niet op zit te wachten. Rioolservice Nederland staat daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij uw verstopte afvoer binnen mum van tijd verholpen en kunt u snel weer normaal gebruikmaken van de afvoer.

Geen verborgen kosten

Als u kiest voor de experts van Rioolservice Nederland, kiest u niet alleen voor de beste service maar ook voor duidelijkheid. Wij hanteren vaste bedragen voor het eerste uur, inclusief voorrijkosten. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Meer weten? U mag natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

tarief

€75,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkostenTarief

pinnen

We hebben altijd een pinapparaat bij, wel zo makkelijk Pinnen

telefoonnummer

Meer informatie? 
0164-321002

 

Contact