Riool verstopt? Bel direct: 0165 329 537

Een betrouwbaar rioolontstoppingsbedrijf vinden?

Een betrouwbaar rioolontstoppingsbedrijf vinden?

Loodgieter bedreigt Eva (40) en laat haar megabedrag betalen: ‘Ik voelde mij onveilig’

Lees hier het artikel.

De afgelopen periode zijn er veel meldingen van misleiding binnengekomen bij verschillende ontstoppingsbedrijven. Hierbij hebben mensen zich voorgedaan als ontstoppingsdienst of zich uitgeven als werknemers van bekende rioleringsbedrijven. U blijft na de ‘uitgevoerde werkzaamheden’ helaas achter met een torenhoge rekening en niet (goed) opgeloste rioleringsproblemen.

 

 

 

Oplossing

Om alle betrouwbare, geregistreerde rioleringsbedrijven in één oogopslag weer te geven en u te behoeden voor deze malafide bedrijven zijn wij de website https://www.ontstoppingsbedrijven.nl/ begonnen. Op deze website kunt u eenvoudig met uw postcode zoeken naar een betrouwbaar bedrijf. Tip Heeft u contact met een bedrijf waarvan u twijfelt of het om een betrouwbare onderneming gaat? Bekijk dan onze Checklist betrouwbare ontstoppingsbedrijven.